På ehalsa2025.se använder vi cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
RSS

Marianne Braaten, Direktoratet för e-hälsa i Norge, om hälsodata och utvecklingen av en nationell hälsoanalysplattform.

Vincent du Pont och Etienne Maerien, Hälsoministeriet i Belgien om Belgiens satsning på kvalitetssäkring av hälsoappar – en satsning som går under namnet ”Mobile Health Belgium”.

Dr Henrique Martins, Hälsoministeriet i Portugal om framtidens vård och omsorg i Europa, transformation och aktuella trender.

 

Internationell utblick – Likheter och skillnader mellan Danmark och Sverige i digitaliseringen av Hälso- och sjukvård. Nanna Skovgaard och Patrik Sundström samtal om de Danska och Svenska strategierna kring digitalisering inom hälso- och sjukvård.

 

 

Hazel Jones, Programme Director for Apps & Wearables @ NHS Digital England: Beskriver hur NHS arbetar för att öka användningen av digitala produkter och tjänster för att individen ska kunna ta ett ökat eget ansvar och involvering i sin egen hälsa och sjukdom.

Internationell utblick – individens läkemedelsinformation: Peter Alvinsson, eHälsomyndigheten och Hilde Lyngstad, Direktoratet for e-helse i Norge samtalar om likheter och skillnader kring satsningar i de båda länderna kring en samlad läkemedelslista.

Internationell utblick från världens största e-hälsokonferens, HIMSS2018: Hans Almvide, Programansvarig Vitalis, berättar om vad han har hört och sett på HIMSS2018. Han berättar också vilka teman som kommer på årets Vitalis (Sveriges stora e-hälsokonferens).

Internationell utblick kring digitala vårdmöten och on-line triage: Lisa Hagberg, Stockholms läns landsting (SLL) och James Hawkins National Health Service (NHS) reflekterar över skillnader och likheter mellan Sverige och England.

Organisationen är statens och SKLs gemensamma arena för styrning, samverkan och uppföljning av Handlingsplanen e-hälsa 2025.

info@ehalsa2025.se

pil uppåt