På ehalsa2025.se använder vi cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.

Uppbyggnad

Det ska vara enkelt att hitta på webbplatsen. Du navigerar via vår huvudmeny, via länkar eller vår sökfunktion. Vi har valt fyra huvudingångar via menyn– Om e-hälsa 2025, Utforska Sverige, Spaning och Kalender. Under menyn finns ytterligare en ingång som nämns Kontakt. Från startsidan kan du också ta del av webbplatsens arkivfunktion och få kort information om arbetet med Vision e-hälsa 2025 på engelska.

 

Sökfunktion

För att söka information på vår nya webbplats gör du så här:

  • Klicka på söksymbolen. Skriv in ditt sökord och klicka igen på Sök eller knappen Enter på ditt tangentbord.
  • Om du vill förfina ditt sökresultat kan du välja att klicka på den kategori du är intresserad av, exempelvis spaning.

 

Webbläsare

Webbplatsen ehalsa2025.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna:

  • Internet Explorer 10 och framåt
  • Chrome
  • Mozilla firefox
  • Safari
  • Opera
  • Edge

Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar uppgraderar du webbläsaren till den senaste versionen.

 

Länkar

Länkar till bifogade filer samt länkar till andra webbsidor öppnas alltid i nytt fönster. Interna länkar öppnas alltid i samma fönster.

Om du länkar till ehalsa2025.se vill vi att du anger länken på ett neutralt sätt. Vi vill inte att du använder så kallad ramlänkning. Länka alltså inte så att ehalsa2025.se placeras inom ramarna för en annan webbplats.

 

Webbanalys

Webbplatsen använder webbanalysverktyget Google Analytics. Syftet är att få stöd till arbetet med löpande webbutveckling. Genom att följa upp hur webbsidorna används kan vi göra innehållet mer relevant och anpassa servicen för webbplatsens besökare.

 

Personuppgifter

Här kan du läsa om hur vi hanterar de personuppgifter som samlas in genom vår webbplats. I Personuppgiftslagen (PuL) finns regler om hur uppgifterna får behandlas.

 

Vad är personuppgifter?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en levande människa. Exempel på personuppgifter är namn, personnummer, postadress och e-postadress.

 

Vad används uppgifterna till?

Vi behandlar dina personuppgifter:

1. när du anmäler dig till våra evenemang
2. när du tar kontakt via kontaktformulären på hemsidan

Det gör vi för att vi till exempel ska kunna hantera din anmälan eller svara på din e-post.

 

Vi ser att utvecklingen av webbplatsen är en ständigt pågående process. Hör gärna av dig med frågor eller kommentarer om vad som fungerar bra och vad som kan bli bättre.

 

Kontakta oss på Samordningskanliet: info@ehalsa2025.se

Organisationen är statens och SKLs gemensamma arena för styrning, samverkan och uppföljning av Handlingsplanen e-hälsa 2025.

info@ehalsa2025.se

pil uppåt